Dissabte, 21 de setembre del 2024

Què podem fer aquest cap de setmana?

|

- Publicitat -

Aquest cap de setmana la oferta de fires que podem visitar és més reduida, però ens serveix per a fer una breu llista amb la que decidir quins pobles de Catalunya podem descobrir a la vegada que consumim i valorem els diferents productes artesans que ofereixen aquestes fires.

 

Publicitat

ViArt a Sant Llorenç d’Hortons

Aquest dissabte, Sant Llorenç d’Hortons homenatja, per desé any consecutiu, els vins del territori, creats de manera ecologica, biodinamica o naturals. Aquesta fira es combina, com el seu nom indica, amb diferents activitats d’art, com un concurs de pintura ràpida, actuacions musicals i inclús una exhibició de breakdance. Les celebracions acabaran el diumenge amb una Caminada a Can Benet de la Prua i Can Llopart de les Alzines, amb una visita i un tast de vins al celler El Cep.

 

Firabril a Perelló

Perelló, com a capital de la mel, celebra la fira de la mel i l’oli. Just després de la inauguració, la fira començarà amb l’entrega de premis de les Jornades Gastronòmiques de la mel i l’oli, que acaben el diumenge 10 d’abril. Diferents showcookings amb l’oli i la mel com a protagonistes, tallers de com elaborar pa artesà, maridatge d’olis i la Jornada de l’oli novell, que consistirà en un esmorzar típic amb botifarra i llonganissa, oli d’oliva verge extra de producció pròpia, pa torrat i vi. La Firabril portarà molta activitat a Perelló, oferint activitats de tot tipus que agradaran a tothom.

 

Mercat del Ram de Vic

Vic torna celebrar el Mercat del Ram de manera presencial. Aquest mercat preten donar a coneixer la vida al camp, amb una mostra d’animals, un espai sobre el consum de llet, i una extensa programació d’activitats relacionades amb el sector agroramader. També hi haurà un espai destinat a la gastronomia i el turisme gastronòmic, i també hi haurà un espai per a una exhibició d’automòbils, maquinària agrícola i productes artesans. 

 

Esperem que tot i ser poques fires, us pogueu decidir per una i visitar-la durant el cap de setmana.

Publicitat

Segueix-nos a:

Més notícies

5 COMMENTS

Comments are closed.