Diumenge, 19 de maig del 2024

Aquest cap de setmana, l’Associació de Bloggers de Catalunya ha visitat la comarca de l’Urgell

|

- Publicitat -

Els dies 5 i 6 de març l’Associació de Bloggers de Catalunya, Barcelona Travel Bloggers, visita la comarca de l’Urgell, amb l’objectiu principal de descobrir la floració dels ametllers i el patrimoni cultural i natural de l’Urgell.

 

Publicitat

Es tracta d’una associació de 62 socis, i 52 blogs. En aquesta ocasió, 39 persones han vingut a la comarca. Per una banda, han visitat un camp d’ametller en flor al terme de Vilagrassa, on se’ls ha explicat el procés de floració dels arbres; han continuat fins al Parc de Montalbà a Preixana on han gaudit de la gastronomia del territori, per visitar després, el Mausoleu de Ramon Folch , el Molí vell i el Convent de Sant Bartomeu de Bellpuig.

 

També han descobert altres espais d’interès com són l’Espai Companys del Tarròs, el Pilar d’Almenara, el Museu del Torró i la Xocolata i el nucli històric d’Agramunt i el Museu J. Trepat i una visita guiada a Tàrrega.

Un dels moments de la visita guiada a Tàrrega

L’objectiu de la visita dels bloggers de Barcelona és la difusió de la comarca de l’Urgell a través dels seus blogs i xarxes socials, a partir de la visita a la floració dels ametllers, aprofitant la descoberta del patrimoni cultural i natural de la comarca.

 

Aquesta actuació ha estat organitzada des de l’Àrea de Turisme del Consell Comarcal de l’Urgell i ha comptat amb la col·laboració del Patronat de Turisme Ara Lleida i els ajuntaments i establiments turístics de les poblacions visitades.

Publicitat

Segueix-nos a:

Més notícies

7 COMMENTS

Comments are closed.