Diumenge, 05 de maig del 2024

Els vins de la DO Terra Alta maridaràn les Jornades Gastronòmiques del Corder, que se celebren després de dos anys

|

- Publicitat -

Les Jornades Gastronòmiques del Corder de la Terra Alta tornen als restaurants després de dos anys sense celebrar-se a conseqüència de la crisi sanitària. I ho fan, un any més, acompanyades dels vins de la Denominació d’Origen Terra Alta.

 

Publicitat

A partir del pròxim 11 de març i fins al 15 d’abril, quinze restaurants i allotjaments de la comarca se sumaran a aquesta XI edició de les jornades per oferir el millor de la gastronomia terra altina i de la comarca a tots aquells que vulguin apropar-se.

 

Els restaurants participants elaboraran una sèrie de menús degustació especials per a l’ocasió, amb la carn de corderun dels productes gastronòmics més emblemàtics de la Terra Alta, com a protagonista. Corder al forn, a baixa temperatura, guisat o a la brasa seran només algunes de les moltes propostes que els comensals podran gaudir i maridar amb els vins de la DO Terra Alta.  

 

Enguany, a més, se sumen també alguns d’allotjaments turístics per tal d’incentivar estades més llargues a la comarca i que els visitants puguin gaudir d’altres activitats com aquelles que ofereix, per exemple, la Ruta del Vi de la DO Terra Alta.

 

Els restaurants i establiments d’allotjament es troben repartits per tota la comarca i són: Hotel Capçades, Hotel Miralles, Hort de Fortunyo, Restaurant Sibarites, Restaurant Bistrot, Nou Moderno, Restaurant Can Joan, Restaurant Angel, Hotel Piqué, Hotel-Restaurant Can Josep, Casa Barceló, Vilar Rual, Miravall, Hostal de l’Anton i El Molí de Bot.

Publicitat

Segueix-nos a:

Més notícies