Dilluns, 29 de abril del 2024

La DO Terra Alta estarà present a la FINE #WineTourismExpo de Valladolid

|

- Publicitat -

La Ruta de Vins de la DO Terra Alta participarà la pròxima setmana de la tercera edició de la fira internacional FINE #WineTourismExpo que se celebra a Valladolid els dies 1 i 2 de març. Es tracta d’un dels esdeveniments internacionals més importants pel que fa a l’enoturisme i la Denominació d’Origen Terra Alta no ha volgut perdre l’oportunitat de presentar la seva ruta als professionals del sector.

 

Publicitat

La Ruta de Vins de la DO Terra Alta assisteix a aquesta fira de la mà del Patronat de Turisme de les Terres de l’Ebre i compartirà espai amb l’Agència Catalana de Turisme juntament amb altres zones turístiques ubicades a Catalunya.

 

FINE #WineTourismExpo és l’únic esdeveniment internacional centrat exclusivament en l’enoturisme i amb un important èmfasi en el networking. Es tracta d’una fira eminentment professional on els representants de la Ruta de la DO Terra Alta compartiran coneixements amb altres participants i visitants amb l’objectiu de tancar acords comercials de cara a la promoció de la seva zona vitivinícola.

Cartell de la FINE #WineTourismExpo 2022

 

Sobre FINE 

Dirigida a professionals nacionals i internacionals de la indústria de l’enoturisme, FINE és un punt de trobada per al sector de l’enoturisme on es donen cita turoperadors i agències de viatge, gestors de destins, guies turístics, oficines de convencions i organitzadors professionals de congressos, portals de venda online, botigues de vins…

Amb aquest abast global, FINE atrau com a expositores a les principals empreses vitivinícoles internacionals, que comparteixen recinte amb organitzacions regionals de promotors, permetent contactes amb compradors nacionals i internacionals així com amb professionals del turisme. Per afavorir aquestes trobades, la fira compta amb dues àrees exclusives de networking, i diverses àrees comunes per compatir experiències, coneixements i trobades de caràcter més informal.

Publicitat

Segueix-nos a:

Més notícies

1 COMMENT

Comments are closed.