Diumenge, 28 de abril del 2024

S’obre una nova convocatòria dels Premis Almia-Educativa, que impulsen la recerca de recursos energètics sostenibles

|

- Publicitat -

L’Ajuntament d‘Almatret i el Grup ICE Almia Educativa han obert una nova convocatòria dels Premis Almia-Educativa per promoure i reconèixer la tasca formativa sobre la conscienciació i recerca de recursos energètics sostenibles, nets i respectuosos amb el medi ambient. Els premis estan oberts a estudiants d’educació primària,
secundària, batxillerat i cicles formatius de qualsevol centre de Catalunya.

 

Publicitat

El premis Almia-Educativa premiaran dos projectes dins cada etapa educativa. A més, s’estableix un premi popular al projecte més votat pel públic a partir dels vídeos que els candidats i candidates compartiran a Youtube. Entre totes les categories es repartiran més de 2.000€ euros en xecs regal per a material escolar. A més, en aquesta tercera convocatòria dels premis es vol fer un reconeixement a la tasca formativa sobre la conscienciació i recerca de fonts energètiques sostenibles. Per aquest motiu es premiarà també amb una dotació econòmica al professorat que tutoritzi els projectes guanyadors.

Per accedir als guardons caldrà elaborar una maqueta, pòster, prototip o projecte al voltant de diferents temàtiques segons del nivell educatiu. Els temes van des de les fonts, usos i consums actuals d’energies renovables, a la innovació tecnològica en l’ús de fonts d’energia neta al territori, la investigació i desenvolupament de projectes d’emmagatzematge d’energia o la reducció de consum energètic provinent de l’ús de combustibles fòssils que tinguin un impacte negatiu pel medi ambient. La documentació es podrà presentar fins al 30 d’abril de 2022 a través del correu electrònic: educativa@almiaenergy.com. Les bases i detalls de la convocatòria es poden veure a l’enllaç: www.almiaenergy.com//iii-premis.

 

Un jurat especialitzat avaluarà els projectes en base a l’originalitat de les propostes, la metodologia emprada, la dimensió didàctica del projecte i la viabilitat tècnica dels prototips. La resolució dels premis es coneixerà el 18 de maig de 2022 i el lliurament dels guardons es farà amb posterioritat a l’Ajuntament d’Almatret.

Publicitat

Segueix-nos a:

Més notícies

4 COMMENTS

Comments are closed.