Dilluns, 29 de abril del 2024

L’Hospitalet de Llobregat optarà a ser una de les 100 ciutats climàticament neutres el 2030

|

- Publicitat -

L’Ajuntament de L’Hospitalet de Llobregat opta a la convocatòria europea per formar part de les 100 ciutats intel·ligents i climàticament neutres d’aquí al 2030. Per mitjà d’aquesta iniciativa, a la que també opta Viladecans i Barcelona, la Comissió Europea pretén garantir que aquestes ciutats actuïn com a centres d’experimentació i innovació perquè tots els municipis europeus puguin arribar a ser climàticament neutres el 2050. Amb aquesta candidatura, i amb el suport de la Unió Europea, el consistori pretén incidir en el treball conjunt amb la ciutadania, els sectors industrial i comercial i la resta d’administracions per assolir els objectius proposats per fer front a l’emergència climàtica.

 

Publicitat

A través dels plans sectorials posats en marxa des de fa anys, l’Ajuntament de l’Hospitalet vol continuar fomentant la mobilitat sostenible amb l’increment dels carrils bici, l’impuls del vehicle elèctric i afavorint els desplaçaments a peu o en bicicleta.

 

Altres mesures previstes van en la línia de continuar impulsant a la ciutat fonts d’energia renovables, establir ajudes per a la rehabilitació energètica dels habitatges, incrementar el percentatge de recollida selectiva de residus amb la instal·lació de contenidors intel·ligents i plantar nou arbrat com a element clau d’absorció de CO2.

Publicitat

Segueix-nos a:

Més notícies

3 COMMENTS

Comments are closed.