Dimarts, 30 de abril del 2024

8 miradors per admirar la badía de Roses

|

- Publicitat -

Hi ha vàries maneres de gaudir de la bellesa de la badía de Roses: des del mar, des de les seves platges i cales… I des de les muntanyes! Dalt de les muntanyes és des d’on millor és pot admirar la majestuositat d’aquest fenòmen natural, un dels més bells del món. Ara, gaudir de les seves panoràmiques i conèixer els detalls de tot allò que l’envolta és més fàcil gràcies a aquests 8 miradors perfectament senyalitzats i ubicats en llocs estratègics: Puig Rom, Castrum visigòtic, Puig Alt, Pic de l’Aliga, Puig del Gall, Torre de Norfeu, Carretera de Montjoi i Coll de Sant Genís. Per quina voleu començar?

Panoràmica des del Pic de l’Aliga

Tots aquests miradors disposen ara d’un panell informatiu que ofereix una fotografía panoràmica del paisatge que es visualitza desde cada punt i on s’indiquen els principals elements geogràfics de referència, així com un mapa amb la localització dels altres miradors. També apareix a cada panell un codi QR que permet obtenir més informació sobre el Parc Natural del Cap de Creus. La nova senyalització s’ha realitzat d’acord amb la normativa i dissenys propis del Parc, que ha col·laborat amb l’Ajuntament de Roses en aquest projecte divulgatiu.

Publicitat
Imatge del mirador de la Falconera on es mostra el panell informatiu

 

Aquesta important novetat informativa-paisatjistica segueix les directrius del pla de marquèting turístic de Roses, amb l’objectiu de potenciar la imatge i el coneixement de la seva badía amb motiu del desé aniversari de la integració a la selecta associació de les badíes més belles del món, així com els productes de naturalesa i turisme actiu.

 

Aquesta associació es va crear el 1997 i formen part de la mateixa 41 badíes de 27 paisos, entre elles les de San Francisco (EEUU), Agadir (Marroc), False Bay (Sudafrica), Ha Long (Vietnam), Mont Saint-Michel (França) o la de Santander (l’única que també és espanyola). Roses va entrar a formar part d’aquesta Associació el 2012 després de la candidatura presentada de manera conjunta pels quatre municipis que integren la Badía de Roses: Roses, Castelló d’Empúries-Empuriabrava, Sant Pere Pescador i L’Escala-Empúries.

 

Entre els aspectes valorats per a l’elecció es van tenir en compte atractius com l’existència de parc naturals, els numerosos jaciments arqueòlogics que acull, els més de 45 kms de platges de gran qualitat, la gastronomia propia de la zona, la gran diversitat d’opcions per a la pràctica d’esports nautics, terrestres i aeris, la convivència d’activitats diverses i el potencial per al desenvolupament econòmic o el valor emblemàtic per a la població local. 

 

 

Més informació: http://ca.visit.roses.cat  

Publicitat

Segueix-nos a:

Més notícies

3 COMMENTS

Comments are closed.