Dilluns, 29 de abril del 2024

El VINSEUM recupera un 64% dels visitants d’abans de la pandèmia

|

- Publicitat -

El VINSEUM – Museu de les Cultures del Vi de Vilafranca del Penedès ha recuperat dues terceres parts del públic que tenia abans de l’esclat de la pandèmia, el 2019, quan l’espai va arribar a xifres rècord. Segons les dades presentades aquest dimarts, durant el 2021 el museu va rebre més de 33.000 persones, fet que representa un 64% del públic que tenia dos anys enrere. Si es compara, però, amb l’insòlit 2020 marcat per la covid, l’increment és del 100%. Els responsables del VINSEUM atribueixen la lenta recuperació a les limitacions de mobilitat que va haver durant el primer trimestre del 2021. Per a aquest 2022, el museu refarà algunes de les exposicions per començar a muntar les sales del nou edifici, que es preveu inaugurar l’any que ve.

Gran pla general de l’exterio del VINSEUM durant les obres de construcció del nou edifici. Imatge del 20 de gener del 2021 (horitzontal)

Entre les exposicions temporals previstes els propers mesos, destaca ‘L’impuls definitiu’, una mostra que prefigurarà els continguts de la futura exposició estable sobre les cultures del vi i avançarà novetats que oferirà el futur equipament quan estigui en funcionament. La mostra romandrà oberta a la Capella del VINSEUM mentre el museu estigui en procés de construcció.

Publicitat

 

També està previst inaugurar els propers mesos ‘L’home nu’, mostra liderada pel Museu d’Art de Cerdanyola sobre el desig i la passió; i ‘Cendrera de somnis’, una instal·lació artística de Fèlix Plantalech que reflexiona sobre els somnis “que la pandèmia ha esborrat de manera sobtada i sovint traumàtica”.

Publicitat

Segueix-nos a:

Més notícies

4 COMMENTS

Comments are closed.