Divendres, 03 de maig del 2024

El Celler Masroig valora molt positivament la collita d’olives del 2021

|

- Publicitat -

El Celler Masroig, que va tancar la campanya de l’oli d’oliva verge extra (OOVE) el passat mes de desembre, fa una valoració molt positiva de la collita 2021, pel que fa a la qualitat i la quantitat d’olives collides. En total, s’han collit poc més de 900.000 quilograms d’oliva arbequina, que han permès la producció d’uns 180.000 litres d’oli, superant així la producció de la passada anyada 2020.

 

Publicitat

Les noves instal·lacions del molí, inaugurades l’any 2020, han permès una elaboració més curada i centrada en conservar la màxima qualitat. L’extracció de l’oli s’ha dut a terme exclusivament mitjançant sistemes mecànics i en fred, aconseguint un producte més afruitat, amb una tipicitat diferenciada que reflecteix el terreny i el clima de la comarca.

 

D’altra banda, la bona maduració de les olives durant la campanya de l’OOVE 2021, ha permès obtenir un producte de gran qualitat. El resultat ha estat un oli d’oliva molt afruitat, més fresc que la collita anterior i molt més equilibrat entre el dolç, l’amarg i el picant.

 

OOVE Les Sorts, reconegut prestigi mundial

El Celler Masroig dedica els seus esforços en la promoció de la marca d’oli d’oliva verge extra Les Sorts, emparat en la DOP Siurana, i aposta també per nous formats, com el nou Màgnum d’Oli del Raig 1.5L, que ha tingut molt bona acceptació des del seu llançament.

 

L’oli Les Sorts del Celler Masroig s’exporta a diferents països arreu del món, principalment al mercat europeu, tenint major presència a països com Regne Unit, Alemanya, Bèlgica i França; i al mercat americà, destacant sobretot Canadà.

 

A més, compta amb reconegut prestigi mundial. Anualment, participa en diversos premis internacionals i nacionals, com ‘Los Angeles International Extra Virgin Olive Oil Competition’ als Estats Units, ‘Great Taste Awards’ al Regne Unit, ‘Olive Japan’ al Japó i ‘Prodexpo Moscow’ a Rússia, entre d’altres.

Publicitat

Segueix-nos a:

Més notícies