Dimecres, 08 de maig del 2024

Un sant Valentí romàntic regalant… Roses!

|

- Publicitat -

A dues setmanes del dia dels enamorats, amb què podem obsequiar la persona estimada? Un regal “material” com és habitual… o sorprendre-la amb una experiència? Una escapada romàntica a un lloc especial; que permeti passejos relaxants per la natura, inhalant la més pura essència mediterrània; que proposi un viatge emocional al passat a través de joies patrimonials; amb una exquisida gastronomia i productes de proximitat; que enamori amb les postes de sol més romàntiques des d’una majestuosa badia… I a més té nom de flor? Per Sant Valentí, en comptes de roses… Regala una visita a Roses!

Badía de Roses

 

Publicitat

Al nord de la Costa Brava catalana, amagada en una majestuosa badia -integrada, a més, a l’Associació de badies més boniques del món, com la de San Francisco- Roses destil·la el mateix aroma romàntic que proposa el seu nom de flor. I en una data tan especial com el dia dels enamorats, anima a les parelles a gaudir dels seus encants en una escapada romàntica; de les que mai s’obliden.

 

Al matí, per començar, no hi ha res millor per a gaudir de la naturalesa que un relaxant passeig pels camins de ronda que serpentegen la retallada Costa Brava permetent descobrir recòndites i solitàries cales, com Murtra, Pelosa, Rustella, Joncols… O practicar senderisme al parc natural de Cap de Creus, a la trobada del seu magnètic i cinematogràfic far: el mateix on Kirk Douglas i Yul Brynner van rodar fa mig segle la pel·lícula ‘La llum de la fi del món’…

Part del Camí de Ronda que passa per Roses

 

Després d’aquest exercici matinal que segur que haurà obert la gana, al migdia no hi ha res millor que seure a la taula per degustar la saborosa gastronomia rosenca. I ara que és temporada, què tal uns deliciosos eriçons de mar? O un reconfortant Suquet de peix, el plat estrella de la localitat; un antic i senzill guisat de pescadors reconvertit avui dia en un excels menjar. Tot això, perfectament maridat amb els excel·lents vins de la D.O. Empordà, on Roses està integrada.

Un plat del típic Suquet de peix de Roses

 

A la tarda, una mica de cultura viatjant al passat a través de dues joies patrimonials: la Ciutadella, que acull restes arqueològiques de les cultures grega i romana, a més de medievals; o el Castell de la Trinitat, una fortalesa d’artilleria del segle XVI que sorprèn per les seves recreacions didàctiques en imatges 3D.

 

I com a avantsala de la vetllada romàntica, acabar amb un passeig al capvespre pels voltants d’aquesta badia infinita des d’on es pot inhalar la més pura essència de la Mediterrània, admirant el màgic espectacle natural de la posta de sol abraçats a la persona estimada.

Posta de sol a la Badía de Roses

Un Sant Valentí inoblidable… A Roses!

 

Més Informació: http://ca.visit.roses.cat

Publicitat

Segueix-nos a:

Més notícies

4 COMMENTS

Comments are closed.