Dilluns, 29 de abril del 2024

Luís Planas lamenta les declaracions desafortunades de Garzón

|

- Publicitat -

El ministre d’Agricultura, Luis Planas, ha titllat de “força desafortunades” les declaracions del ministre de Consum, Alberto Garzón, sobre les macro-granges i ha considerat que la polèmica generada és “lamentable”. “Posa en qüestió l’activitat de gent molt honrada com són els nostres agricultors i ramaders”, ha criticat Planas aquest dimarts en una entrevista a Onda Cero, on ha defensat que aquest sector “clau” mereix “reconeixement, respecte i suport”. Planas ha lamentat que Garzón no es posés en contacte amb ell abans de fer aquestes declaracions. El titular d’Agricultura ha argumentat que tots els productes carnis espanyols són “perfectament saludables”.

 

Publicitat

Planas ha dit que “pràcticament totes” les produccions són en extensiu i fan una carn “d’altíssima qualitat i gran preu” i que les que són en intensiu produeixen amb “diferents qualitats, però totes ho són per sobre dels estàndards espanyols i europeus”.

 

El titular d’Agricultura ha demanat distingir entre la producció intensiva i les macro-granges i ha apuntat que aquestes instal·lacions han de rebre el vistiplau de les autoritats. “N’hi ha de molt diferent dimensió i de molt diferent activitat”, ha dit. Planas ha insistit que els productes carnis espanyols tenen “seguretat absoluta i qualitat”. “Si no, no ho vendríem”, ha dit.

Publicitat

Segueix-nos a:

Més notícies

4 COMMENTS

Comments are closed.