Dilluns, 29 de abril del 2024

Yolanda Díaz afirma que Garzón només “ha corroborat el que defensa el govern”

|

- Publicitat -

La vicepresidenta segona i ministra de Treball, Yolanda Díaz, ha respost al president del govern espanyol, Pedro Sánchez, que cal “cuidar la coalició” i ser “curosos amb les paraules”. En una entrevista aquest dilluns al matí a la Cadena SER, Sánchez ha “lamentat moltíssim” les declaracions del ministre de Consum, Alberto Garzón, sobre les macro-granges. Díaz ha afirmat, en una atenció als mitjans posterior, que “Garzón el que ha fet és senzillament corroborar el que el govern d’Espanya ve defensant en els seus documents”. La vicepresidenta segona ha subratllat que l’executiu aposta “per la ramaderia extensiva i sostenible”.

 

Publicitat

“Els governs parlen amb els documents i és molt coneguda la posició del govern en l’agenda 2030 i els objectius europeus. Apostem per la ramaderia extensiva i sostenible i això ens obliga a tot el govern en el seu conjunt“, ha dit abans de participar en la reunió de la mesa amb els agents socials sobre el pla de recuperació.

 

D’altra banda, sobre la reforma laboral, Díaz ha confiat que “ningú la deixarà caure” al Congrés perquè “és molt positiva per als treballadors”. La vicepresidenta ha explicat que negocia amb els grups de la investidura i ha assegurat que han estat “partícips des del primer moment” de la reforma que s’estava gestant.

Publicitat

Segueix-nos a:

Més notícies

4 COMMENTS

Comments are closed.