Dilluns, 29 de abril del 2024

Pedro Sánchez lamenta la polèmica generada per les declaracións de Garzón

|

- Publicitat -

El president del govern espanyol, Pedro Sánchez, ha “lamentat profundament” la polèmica generada per les declaracions del ministre de Consum, Alberto Garzón, sobre les macro-granges. Sánchez ha subratllat que “no es correspon amb la realitat del sector i amb el dia a dia del govern d’Espanya”, que “s’expressa al BOE”. En una entrevista aquest dilluns al matí a la Cadena SER, Sánchez ha defensat que la carn produïda a Espanya és “d’extraordinària qualitat” i la seva producció “segueix els màxims estàndards de la normativa espanyola i europea”.

 

Publicitat

El cap de l’executiu espanyol ha insistit que el govern treballa en polítiques per al sector ramader, com la llei de cadena alimentària, la negociació de la PAC o l’ordenació de les explotacions de la mà de les organitzacions i les autonomies.

 

A banda, Sánchez també ha criticat l’oposició “negacionista” que fa el PP i ha lamentat que no vulgui negociar la renovació del CGPJ. Sobre la reforma laboral, ha confiat que el poder legislatiu tindrà “sentit comú” i no s’impedirà que es tramiti i es convalidi.

Publicitat

Segueix-nos a:

Més notícies

6 COMMENTS

Comments are closed.