Diumenge, 05 de maig del 2024

Santa Coloma de Queralt celebra l’últim dia de l’any amb música

|

- Publicitat -

Santa Coloma de Queralt va celebrar l’últim dia de l’any “por todo lo alto” amb música i diferents activitats. A mig matí va començar la festa de la mà de la Stromboli Jazz Band, que va oferir una cercavila pel poble, passant per la residència d’avis i diferents establiments locals, acostant la música i l’alegria als residents, i als colomins i colomines que voltaven pel poble.

startap.cat / Ajuntament de Santa Coloma de Queralt.

Seguidament, a l’hora del vermut van seguir amb la música amb el concert a la Plaça Major, que el sol va fer que sembles un dia de primavera i no l’últim dia de l’any, que normalment està enmarcat en el fred de l’hivern.

Publicitat

 

A les sis de la tarda les activitats planejades no s’havien acabat, ja que una vintena de corredors i corredores es van trobar al Portal per fer la ja tradicional cursa de Sant Silvestre.

startap.cat / Ajuntament de Santa Coloma de Queralt.

Per acabar el dia, o començar el següent, depèn de com es miri, just després de les campanades, a les 0:01, es va donar la benvinguda al 2022 amb un castell de focs que sortia de la Torre de l’Homenatge, oferit per la colla de diables del poble, els Keresus.

startap.cat / Ajuntament de Santa Coloma de Queralt.
Publicitat

Segueix-nos a:

Més notícies