Dimarts, 14 de maig del 2024

El projecte ‘Manresa, destinació del Camí Ignasià’ rebrà una subvenció de 2,5 MEUR

|

- Publicitat -

El Butlletí Oficial de l’Estat ha publicat la concessió al projecte ‘Manresa, destinació del Camí Ignasià‘ d’un total de 2,5 MEUR. La subvenció permetrà dur a terme actuacions en matèria de sostenibilitat, eficiència energètica, transició digital i competitivitat. Entre els projectes que es podran fer realitat amb aquesta injecció econòmica destaquen la renaturalització del riu Cardener, un pla integral d’accessibilitat, noves eines digitals per millorar l’acollida turística o un pla d’ecomobilitat, entre altres. El projecte de Manresa ha estat seleccionat juntament amb 19 iniciatives més de Catalunya.

 

Publicitat

Al conjunt de l’Estat s’han destinat 615 milions d’euros i s’havien presentat 506 projectes. Del pressupost total, 69,87 milions han anat a parar a Catalunya, on s’havien presentat 79 projectes. Manresa és un dels 19 projectes escollits d’aquests 79, i un dels només 4 seleccionats de la demarcació de Barcelona. El finançament prové dels fons europeus Next Generation, i el suport de Generalitat ha implicat una preselecció en l’àmbit català que ja va fer un cribratge important.

 

Aquest ajut se suma el que ja es va rebre fa unes setmanes pel projecte “Manresa, final del Camí Ignasià”, també presentat per l’Ajuntament amb la finalitat d’intervenir en la millora del patrimoni de la ciutat amb una aportació de 2,7 milions d’euros. Així doncs, Manresa haurà rebut en poques setmanes 5,2 milions d’euros per diverses actuacions vinculades a la millora i la promoció del patrimoni.

Publicitat

Segueix-nos a:

Més notícies

6 COMMENTS

Comments are closed.