Dilluns, 29 de abril del 2024

Primer cap de setmana de l’any, que podem fer?

|

- Publicitat -

Aquest cap de setmana comencem un nou any. Tot i que a causa de la pandèmia no el comencem com ens agradaria, podem alegrar-nos una mica els dies visitant les primeres fires de l’any, o últimes depèn de com es miri. Amb aquest article us volem informar i recomanar les fires que se celebraran aquest primer cap de setmana, però alhora us demanem responsabilitat a l’hora de visitar-les: utilitzant mascaretes i evitant aglomeracions.

 

Publicitat

Fira de Nadal de Sort

Podríem considerar aquesta fira com l’última de l’any, ja que no se celebrarà durant els dos primers dies del gener, sinó que es realitzarà els últims dies del desembre: del 28 al 30. La fira de Nadal de Sort, comptarà amb parades d’artesans del Pallars Sobirà i comerços de productes de proximitat i km 0. Es realitzaran diferents tallers i activitats, en el marc de les Festes de Nadal de Sort, que duraran fins al 7 de gener.

 

Mercat de Nadal d’Artesa de Segre

Aquesta fira porta en marxa des del dia 4 de desembre, i aquest cap de setmana seran els últims dies en què es podrà visitar. El Mercat de Nadal compta amb 38 productors variats, oferint formatge, bijuteria, caixes de fusta, cuir, macramé, flors de Nadal i productes típics. Com a moltes fires, aquesta du a terme diferents activitats i tallers, de fet, durant aquest mes han anat fent activitats, i aquest diumenge 2 de gener se celebrarà una degustació a Cal Pijuan, amb una entrada del Patge Reial.

 

3r Tipis Cerdanya

En el marc de les festes de Nadal a Alp, se celebra la tercera edició dels Tipis de Cerdanya, del 27 de desembre al 2 de gener. En aquesta fira s’hi trobarà un Christmas Market, amb parades d’artesania, comerç de proximitat, activitats infantils, Yoga&brunch, espectacles, foodtrucks… Serà una fira plena de màgia i activitats i tallers per a tota la família.

 

Fira d’Artesans de Nadal i Brocanters de Vic

Després de l’èxit del mercat medieval de Vic, la ciutat rep la fira d’artesans de Nadal i brocanters, en la qual hi haurà més de 30 productors de peces artesanals, amb productes variats com encens i espelmes, roba i complements, pintura artística, titelles, joieria, vidre, peces de fusta, cuir i ceràmica, etc.

 

Lleida rebrà el Cucalòcum, un parc infantil i juvenil dedicat al Nadal, el qual és la primera vegada que se celebra des que ens trobem en pandèmia. Els dies que podreu trobar aquest parc seran del 27 de desembre al 4 de gener, però el dia 1 estarà tancat. La ciutat també rebrà la Factoria dels Reixos, un recorregut a través de diferents escenes on diversos personatges descobriran les interioritats de la factoria més fantàstica i sorprenent i on podran descobrir els secrets i la màgia de la nit més especial de l’any: la nit de reis. 

 

Esperem que pugueu descobrir aquestes fires, gaudir-les i, tot i haver de seguir les restriccions actuals, que us pugueu oblidar una estona de la situació en la qual ens trobem.

Publicitat

Segueix-nos a:

Més notícies

3 COMMENTS

Comments are closed.