Diumenge, 28 de abril del 2024

Let’s clean up Europe torna a l’Urgell i es farà a la zona del Motocròs i el Tossal del Mor a Tàrrega.

|

- Publicitat -

Torna el Let’s Clean Up Europe a l’Urgell, i en aquesta edició caminarem per la zona del Motocròs i el Tossal del Mor a Tàrrega. El Consell Comarcal de l’Urgell, el Consorci per a la Gestió dels Residus Urbans de l’Urgell, Urgell Net, SA i l’Ajuntament de Tàrrega han organitzat aquesta iniciativa amb l’objectiu de conscienciar la societat sobre la gran quantitat de residus que llancem de forma incontrolada a la natura.

 

Publicitat

Així doncs, el diumenge, dia 28 de novembre,  en el marc de la Setmana Europea de la prevenció dels residus, els voluntaris que vulguin participar en l’acció de neteja de l’entorn del motocròs, caldrà que prèviament s’inscriguin al formulari preparat per l’ocasió. A totes les persones inscrites se’ls lliurarà bosses per a la recollida dels residus i guants de protecció individual.

 

Com a novetat, al finalitzar l’activitat es farà una visita guiada a l’entorn de Mas d’en Colom, casa Borges, que recentment ha estat restaurada per la família Pont.

 

Les accions de neteja donen resposta a problemes ambientals originats per abocaments incontrolats en espais naturals evitant possibles contaminacions i restaurar-ne l’habitat i el paisatge. Més enllà d’aquest fet, és una acció de sensibilització per a la ciutadania, ja que és una bona oportunitat per visualitzar l’efecte dels comportaments incívics.

Publicitat

Segueix-nos a:

Més notícies

5 COMMENTS

Comments are closed.