Dilluns, 06 de maig del 2024

Santa Coloma de Queralt engega una exposició que commemora el músic Joan Tomàs i Parès

|

- Publicitat -

El Castell del Comtes de Santa Coloma acull fins el proper 17 de novembre l’exposició “Músic de tot cor: Joan Tomàs i Parés”. Es tracta d’un recorregut per les diferents facetes en les que l’artista va destacar donant a conèixer així la seva figura, obra i mestratge.

 

Publicitat

El mestre Tomàs va recollir milers de melodies populars catalanes, cançons, jocs, tonades, danses… per l’Obra del Cançoner Popular de Catalunya. Per aquesta causa, va anar a Mataró el 1928 amb Joan Amades, i el 1932 i 1933 amb Esteve Albert.

 

A l’exposició hi ha imatges de fotografies i documentació, algunes inèdites fins ara i fruit del treball de recerca fet per l’ocasió. També hi ha enllaços en format QR a músiques i vídeos que acaben d’il·lustrar el que s’està dient.

 

L’exposició està organitzada per l’Associació La Minerva, la Revista La Segarra i compta amb la col·laboració i suport del Departament de Cultura de la Generalitat i l’Ajuntament de Santa Coloma.

 

L’horari de l’exposició és dilluns, dijous i divendres de 10 del matí a 2 del migdia i dissabte i diumenge de 5 a 8 de la tarda.

Publicitat

Segueix-nos a:

Més notícies