Dilluns, 06 de maig del 2024

L’Urgell combat el bullying a P5 a través del teatre

|

- Publicitat -

El dijous, dia 4 de novembre de 2021, ha tingut lloc al Teatre Ateneu de Tàrrega, l’activitat teatral en català adreçada als alumnes de P5 d’educació infantil de la comarca de l’ Urgell, organitzada pel Consell Comarcal de l’Urgell i el Servei Educatiu de l’ Urgell, dins del XXI Programa Comarcal de Suport a l’ Educació, i amb el Suport de la Diputació de Lleida.

Aquesta és la segona representació dins del Programa de Suport, i es titula Safari, a càrrec de la companyia lleidatana La Baldufa Teatre, amb una sessió a les 10.30 h i una altra a les 15.15 h. S’han mobilitzat per aquesta obra 8 autocars, els quals el consell paga el 100% del seu cost, i també ho fa amb el 100% de les entrades.

Publicitat

 

L’obra convida a reflexionar sobre el bullying entre els companys i companyes. Un total de 545 són els alumnes i professors que han gaudit d’aquest espectacle, amb 221 de la capital de l’ Urgell, i 324 de fora de Tàrrega.

 

Els alumnes han respectat les mesures covid, tant com portar la mascareta posada durant tota l’ hora que dura l’obra, com el trajecte d’autocar.

Publicitat

Segueix-nos a:

Més notícies