Dimecres, 01 de maig del 2024

La DO Montsant torna a participar de la XVIII edició de la seva Fira del Vi a Pollença, Mallorca

|

- Publicitat -

La Denominació d’Origen Montsant torna de nou a Pollença (Mallorca) per participar de la XVIII edició de la seva Fira del Vi aquest proper cap de setmana, 9 i 10 d’octubre. Després de més de dos anys des que es va establir l’acord d’agermanament entre la Fira del Vi de Falset i la Fira del Vi de Pollença, la DO Montsant torna a Mallorca per reforçar aquest agermanament i continuar establint sinergies entre els cellers de ambdues zones.

 

Publicitat

La Fira canvia enguany el seu emplaçament al Claustre de Sant Domingo, i se celebrarà al solar de Can Conill, un lloc més concorde a la situació en què encara ens trobem a conseqüència de la crisi sanitària. Allà s’instal·laran carpes individuals per als cellers que hi participen, entre els quals es trobaran 18 dels cellers que conformen la DO Montsant.

 

La DO comptarà amb un estand propi per a fer promoció i donar a conèixer els seus trets característics, i on els assistents podran tastar també els vins dels cellers participants: Acústic Celler, Agrícola Ulldemolins, Celler Cairats, Celler Cedó Anguera, Celler de Capçanes, Celler de l’Era, Celler Laurona, Celler Masroig, Celler Pascona, Celler Ronadelles, Celler Vendrell-Rived, Cellers Sant Rafel, Cellers Unió, Coca i Fitó, Companyia Vitícola Sileo, Cooperativa Falset-Marçà, Estones Vins i Orto Vins.

 

La Fira del Vi de Pollença està promoguda per l’Associació Vi Primitiu de Pollença, que la va posar en marxa l’any 2004 amb la voluntat que tots els cellers de les Illes Balears es poguessin donar a conèixer al públic general.

Publicitat

Segueix-nos a:

Més notícies