Diumenge, 05 de maig del 2024

“Prou soroll! Recuperem el silenci al Bages” contra l’aeròdrom de Sant Fruitós de Bages

|

- Publicitat -

Aquest diumenge s’ha dut a terme la primera de les accions de protesta pel soroll provocat per l’aeròdrom de Sant Fruitós de Bages, on han participat unes 170 persones. Els participants, convocats per la plataforma “Prou soroll! Recuperem el silenci al Bages”, han realitzat una marxa que començava a Santpedor i acabava a les instalacions de l’aeròdrom. Un cop arribats a l’aeròdrom, el president i la vicepresidenta de l’entitat, Enric Claret i Mariàngels Casanovas, han llegit un manifest a través del qual han instat a les administracions a què preguin mesures per reduir els sorolls i garantir el descans dels veïns. “No pot ser que la normativa de sorolls que s’aplica a l’aeròdrom de Sant Fruitós sigui la mateixa que s’aplica a l’aeroport del Prat”, ha posat com a exemple Claret.

 

Publicitat

Els veïns de Sant Fruitós de Bages també recalquen i denuncien els efectes que pot tenir per a la salut la contaminació ambiental generada pel vol constant d’avionetes.

 

La plataforma “Prou soroll! Recuperem el silenci al Bages” suma més de 250 socis, tot i ser creada un mes enrere i constituïda com a entitat recentment. Aquest col·lectiu ja ha avisat que prepara noves accions de denúncia pels propers mesos.

Publicitat

Segueix-nos a:

Més notícies